Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.
Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny....
Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.
Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.
Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.
Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.
Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.
Wakacje za nami, wiele osób wróciło już z urlopu – również ci, którzy mają w planach uruchomienie gastronomii. Po wakacjach zauważalnie wzrosła ilość zapytań, które otrzymujemy w sprawie nowych lokali gastronomicznych. Proponujemy zazwyczaj rozpoczęcie działań od fazy planowania – w tym od opracowania projektu technologii. Aby marzenie np. o własnej restauracji ubrać w realny kształt, konieczne jest przełożenie wizji na konkretne rozwiązania. Właśnie w tym pomaga profesjonalny projekt technologiczny. Opracowany przez doświadczonego inżyniera projektanta pozwala uniknąć błędów, zapewnia zgodność z przepisami i przede wszystkim pozwala poprawnie skoordynować późniejsze prace budowlane w lokalu oraz zakupy wyposażenia. W trakcie pracy nad projektem, technolog zadaje inwestorowi pytania, doradza, proponuje rozwiązania. Dla nowicjuszy w gastronomii pomoc tego typu jest nieodzowna, ale również osoby doświadczone w tej niełatwej branży doceniają wartość profesjonalnego planowania. Każdy lokal jest inny i trzeba dostosować się do walorów i ograniczeń danej lokalizacji. Dlatego za każdym razem warto rozpocząć urzeczywistnianie swojej wizji właśnie od obejrzenia jej w postaci projektu. W dzisiejszych czasach jest to tym łatwiejsze, że projekty wykonuje się również w formie ilustracji 3D (wizualizacje). Pozwalają one „obejrzeć” zaplecze zanim wydamy pierwszą złotówkę na jego stworzenie.
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >