Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

ZACZNIJ OD PROJEKTU TECHNOLOGII

Wakacje za nami, wiele osób wróciło już z urlopu – również ci, którzy mają w planach uruchomienie gastronomii. Po wakacjach zauważalnie wzrosła ilość zapytań, które otrzymujemy w sprawie nowych lokali gastronomicznych. Proponujemy zazwyczaj rozpoczęcie działań od fazy planowania – w tym od opracowania projektu technologii. Aby marzenie np. o własnej restauracji ubrać w realny kształt, konieczne jest przełożenie wizji na konkretne rozwiązania. Właśnie w tym pomaga profesjonalny projekt technologiczny. Opracowany przez doświadczonego inżyniera projektanta pozwala uniknąć błędów, zapewnia zgodność z przepisami i przede wszystkim pozwala poprawnie skoordynować późniejsze prace budowlane w lokalu oraz zakupy wyposażenia. W trakcie pracy nad projektem, technolog zadaje inwestorowi pytania, doradza, proponuje rozwiązania. Dla nowicjuszy w gastronomii pomoc tego typu jest nieodzowna, ale również osoby doświadczone w tej niełatwej branży doceniają wartość profesjonalnego planowania. Każdy lokal jest inny i trzeba dostosować się do walorów i ograniczeń danej lokalizacji. Dlatego za każdym razem warto rozpocząć urzeczywistnianie swojej wizji właśnie od obejrzenia jej w postaci projektu. W dzisiejszych czasach jest to tym łatwiejsze, że projekty wykonuje się również w formie ilustracji 3D (wizualizacje). Pozwalają one „obejrzeć” zaplecze zanim wydamy pierwszą złotówkę na jego stworzenie.

wizualka-300x143



blank

Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

blank

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >