Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.
Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny....
Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.
Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.
Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.
Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.
Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.
Żadna kuchnia w restauracji, hotelu czy innym obiekcie nie obejdzie się bez urządzeń grzewczych. Ich ilość, rodzaj i marka zależą od warunków w konkretnym obiekcie. Dobór urządzeń dobrze jest konsultować na wczesnym etapie inwestycji z technologiem-projektantem.
Jeśli chodzi o urządzenia grzewcze, to przeciętna kuchnia w restauracji średniej wielkości będzie potrzebować kilku urządzeń z linii 700 uzupełnionych powierzchniami odkładczymi zapewnionymi przez elementy neutralne i dodatkowe półki, które można zawiesić nad urządzeniami, pod okapem. Urządzenia z linii 700 ustawia się pod ścianą lub na środku pomieszczenia (tzw. wyspa). Obowiązkowo nad urządzeniami grzewczymi – niezależnie od rodzaju ich zasilania – musi być zamontowany okap.
Planując wyposażenie kuchni w restauracji, barze, hotelu i każdym innym obiekcie trzeba zwrócić szczególną uwagę na sposób zestawiania urządzeń – ich lokalizację względem siebie i wyposażenia dodatkowego. Zmiany ustawienia sprzętów po montażu są dość uciążliwe i często wymagają przeróbek przyłączy.
W dziale OKAZJA znajdziesz wyposażenie kuchni w bardzo atrakcyjnych cenach.
W naszej standardowej ofercie znaleźć można jedynie wyposażenie nowe. W dziale OKAZJA natomiast trafiają się zarówno urządzenia nowe jak i używane. Te ostatnie mogą być np. po pokazach albo były przez nasz Serwis wypożyczane klientom jako urządzenia zastępcze na czas naprawy.
Wszystkie urządzenia dostępne w dziale OKAZJA są zweryfikowane technicznie, po przeglądzie. Jeśli urządzenie było używane, stosowana informacja na ten temat jest dostępna w opisie. Stan urządzeń często opisujemy cyfrą (skala ocen od 2 ÷ 5 jak w szkole).
W dziale OKAZJA można skompletować wyposażenie kuchni nie wydając dużych kwot. Wszystkie urządzenia można obejrzeć przed zakupem – albo „na żywo” w naszym magazynie albo na dodatkowych zdjęciach, które przesyłamy na życzenie mailem. Jeśli szukasz sposobu na wyposażenie kuchni niskim kosztem, dział OKAZJA jest właściwym miejscem.
Meble ze stali nierdzewnej to obecnie w gastronomii standard zgodny z wymaganiami Sanepidu. Stoły robocze, stoły ze zlewami, szafy magazynowe, regały, półki – te wszystkie elementy powinny być wykonane z atestowanej stali.
W ofercie naszej firmy można znaleźć meble ze stali nierdzewnej wszelkiego typu i we wszystkich rozmiarach. Nie wszystkie są dostępne w sklepie internetowym – ze względu na ogromną rozpiętość wymiarów i rodzajów. Dostępny asortyment mebli jest bardzo szeroki i odpowiada potrzebom każdego rodzaju gastronomii – niezależnie od charakteru i wielkości zaplecza.
Poza standardowymi meblami ze stali nierdzewnej dostarczamy również meble na wymiar, w nietypowych kształtach, rozmiarach i opcjach wykonania.
PRODUKTÓW W SKLEPIE
ZREALIZOWANYCH PROJEKTÓW
LAT DOŚWIADCZENIA
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >