Żadna kuchnia w restauracji, hotelu czy innym obiekcie nie obejdzie się bez urządzeń grzewczych. Ich ilość, rodzaj i marka zależą od warunków w konkretnym obiekcie. Dobór urządzeń dobrze jest konsultować na wczesnym etapie inwestycji z technologiem-projektantem.
Jeśli chodzi o urządzenia grzewcze, to przeciętna kuchnia w restauracji średniej wielkości będzie potrzebować kilku urządzeń z linii 700 uzupełnionych powierzchniami odkładczymi zapewnionymi przez elementy neutralne i dodatkowe półki, które można zawiesić nad urządzeniami, pod okapem. Urządzenia z linii 700 ustawia się pod ścianą lub na środku pomieszczenia (tzw. wyspa). Obowiązkowo nad urządzeniami grzewczymi – niezależnie od rodzaju ich zasilania – musi być zamontowany okap.
Planując wyposażenie kuchni w restauracji, barze, hotelu i każdym innym obiekcie trzeba zwrócić szczególną uwagę na sposób zestawiania urządzeń – ich lokalizację względem siebie i wyposażenia dodatkowego. Zmiany ustawienia sprzętów po montażu są dość uciążliwe i często wymagają przeróbek przyłączy.
W dziale OKAZJA znajdziesz wyposażenie kuchni w bardzo atrakcyjnych cenach.
W naszej standardowej ofercie znaleźć można jedynie wyposażenie nowe. W dziale OKAZJA natomiast trafiają się zarówno urządzenia nowe jak i używane. Te ostatnie mogą być np. po pokazach albo były przez nasz Serwis wypożyczane klientom jako urządzenia zastępcze na czas naprawy.
Wszystkie urządzenia dostępne w dziale OKAZJA są zweryfikowane technicznie, po przeglądzie. Jeśli urządzenie było używane, stosowana informacja na ten temat jest dostępna w opisie. Stan urządzeń często opisujemy cyfrą (skala ocen od 2 ÷ 5 jak w szkole).
W dziale OKAZJA można skompletować wyposażenie kuchni nie wydając dużych kwot. Wszystkie urządzenia można obejrzeć przed zakupem – albo „na żywo” w naszym magazynie albo na dodatkowych zdjęciach, które przesyłamy na życzenie mailem. Jeśli szukasz sposobu na wyposażenie kuchni niskim kosztem, dział OKAZJA jest właściwym miejscem.
Meble ze stali nierdzewnej to obecnie w gastronomii standard zgodny z wymaganiami Sanepidu. Stoły robocze, stoły ze zlewami, szafy magazynowe, regały, półki – te wszystkie elementy powinny być wykonane z atestowanej stali.
W ofercie naszej firmy można znaleźć meble ze stali nierdzewnej wszelkiego typu i we wszystkich rozmiarach. Nie wszystkie są dostępne w sklepie internetowym – ze względu na ogromną rozpiętość wymiarów i rodzajów. Dostępny asortyment mebli jest bardzo szeroki i odpowiada potrzebom każdego rodzaju gastronomii – niezależnie od charakteru i wielkości zaplecza.
Poza standardowymi meblami ze stali nierdzewnej dostarczamy również meble na wymiar, w nietypowych kształtach, rozmiarach i opcjach wykonania.
PRODUKTÓW W SKLEPIE
ZREALIZOWANYCH PROJEKTÓW
LAT DOŚWIADCZENIA
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >