Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.
Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny....
Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.
Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.
Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.
Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.
Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.
W naszej branży pytanie o to jak otworzyć lokal gastronomiczny jest jednym z najczęściej zadawanych przez klientów. Najkrótsza odpowiedź: znajdź właściwych ludzi do współpracy. Odpowiedź nieco rozszerzona: zadbaj o właściwe zaplanowanie inwestycji, pozyskaj projekt technologiczny, dobierz wykonawców, wybierz wyposażenie. Hotel Unicus i Trattoria Degusti to przykład właściwej realizacji inwestycji w gastronomię. Nasza firma była wdrożona w szczegóły realizacji od jej wczesnego etapu. Był czas na konsultacje, doradztwo, znajdowanie właściwych rozwiązań a na koniec na sprawną realizację dostaw i montażu. Powstał funkcjonalny obiekt, kuchnia obsługuje hotel oraz Trattorię. Wyposażenie na wysokim poziomie, trwałe i efektywne, zapewni prawidłowe funkcjonowanie całego zaplecza przez długie lata.
Garść zdjęć z realizacji można obejrzeć TU
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >