Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.
Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny....
Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.
Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.
Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.
Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.
Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.
Pięknie podane
Bufety spotyka się najczęściej w wysokiej klasy hotelach, choć zdarza się również, że funkcjonują w restauracjach czy kantynach. Najkrócej mówiąc bufety powstają w efekcie obudowania urządzeń gastronomicznych drewnem, szkłem, kamieniem lub jeszcze innym materiałem harmonizującym z wystrojem wnętrz.
Bufety to indywidualne rozwiązania z zakresu dystrybucji posiłków łączące elegancję i funkcjonalność. Systemy bufetowe składają się z bufetów chłodniczych, grzewczych i neutralnych. Każdorazowo dobieramy bufety, które najlepiej sprawdzą się w zadanej funkcji i miejscu. Bufety to rozwiązanie najczęściej spotykane w aplikacjach hotelowych, gdzie dużą rolę odgrywa estetyczny wgląd, oryginalny design i możliwość zgrania bufetów z klimatem wnętrz.
Na ogół bufety umożliwiają konsumentom samodzielne pobieranie pięknie zaprezentowanych porcji potraw choć tworzy się również stanowiska typu cook-center, gdzie kucharz przygotowuje świeże dania „na oczach” gości.
Posiadamy duże doświadczenie w zakresie dostaw bufetów dla bardzo wymagających klientów – np. dla hoteli sieci Hilton (np. Warszawa, Frankfurt, Kraków, Gdańsk, Praga).
Trzy bufety chłodnicze oparte na wannach kaskadowych umieszczone obok siebie i wkomponowane w „kredens” z rozsuwanymi drzwiami.
W centrum uwagi bufet chłodniczy w eleganckim wykończeniu z czarnego granitu i polerowanych elementów nadstawki.
Utrzymane w spójnej stylistyce bufety i bary w tym znanym wszystkim podróżnym hotelu stanowią główny element przyciągający wzrok gości.
efektowna linia i wykończenie bufetów
pięknie dobrane materiały, eleganckie zestawienie kolorów, efektowne kształty
Ponad 20 metrów zabudowy bufetowej harmonijnie współgra z wystrojem wnętrz.
Połączenie eleganckich materiałów i delikatnego podświetlenia w odpowiednich miejscach pozwoliło uzyskać estetyczną całość.
W tej samej stylistyce zostały wykonane również stanowisko live cooking oraz bar
bufety jako główny element wnętrz
zastosowany jasny kamień o wyrazistym wzorze, okazały bufet chłodniczy
efektowna kombinacja ciemnego kamienia na blatach z eleganckimi brązowymi frontami
Fotorelacja z tej realizacji TU. Urządzenia i instalacje zgodne z wymaganiami BREEAM
pierwszy szpital w Polsce, gdzie pacjenci czują się jak goście w ekskluzywnym hotelu
całość idealnie dopasowana do dobrze zaprojektowanego wnętrza
Kilka bufetów tego typu pozwala na dużą elastyczność w zakresie aranżacji sali.
Został zintegrowany z elementem konstrukcyjnym pomieszczenia w postaci okrągłego słupa.
Jest to bufet mobilny, można nim manewrować wokół słupa.
Takie rozwiązanie pozwala zmieniać aranżację sali w zależności od potrzeb związanych z organizowanymi imprezami.
Bufety każdorazowo projektuje się i konstruuje indywidualnie – we współpracy z klientem i według jego wskazówek. Bufety decydują o wyglądzie i klimacie wnętrza będąc na ogół jego najciekawszym i najbardziej wyeksponowanym elementem. Dlatego tak ważne jest precyzyjne zaplanowanie wszystkich szczegółów jego wykonania.
Nasi projektanci to doświadczeni specjaliści, z polotem i wizją, które z powodzeniem wykorzystują „szyjąc na miarę” rozwiązania dla naszych klientów. Potrafią zgodnie współpracować z architektami, projektantami wnętrz i wykonawcami podejść instalacyjnych w celu dostarczenia bufetów, które przez wiele lat będą pełnić swoją funkcję nie tracąc nic z elegancji i funkcjonalności. Dostawa każdego bufetu jest koordynowana przez dedykowanego Project Managera, który odpowiada za koordynację prac od początku do końca – od rysunków koncepcyjnych po montaż gotowych bufetów.
Interesującym aspektem bufetów jest elastyczność w zestawianiu elementów chłodniczych, grzewczych i neutralnych oraz mnogość materiałów, które mogą posłużyć do wykończenia gotowych instalacji bufetowych. Przykładowe elementy, które można wbudować w bufety: podgrzewacze indukcyjne, chafing dishes, płyty chłodzone (także z nadstawkami), dystrybutory talerzy itp. Najczęściej stosowanym materiałem do wykonania płyt wierzchnich jest granit. Fronty w kolej na ogół wykonuje się z płyt fornirowanych.
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >