Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.
Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny....
Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.
Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.
Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.
Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.
Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.
Kolejny duży obiekt hotelowy nad Bałtykiem już otwarty.
Radisson Blu Resort w Świnoujściu to hotel 5-gwiazdkowy. Całość prac nad wyposażeniem gastronomii została powierzona naszym specjalistom – od zaprojektowania technologii, kompletacji wyposażenia, rozruchu po przeszkolenie użytkowników. Hotel oferuje 750 miejsc noclegowych, zaplecze gastronomiczne jest więc odpowiednio duże. Do dyspozycji gości jest 7 barów + live cooking, kawiarnia, piekarnia i cukiernia. W hotelu funkcjonują 3 kuchnie (bufetowa, a la carte, bankietowa), przygotowalnie z zespołem komór, centralna zmywalnia oraz powierzchnie magazynowe. Na zapleczu kuchennym został zamontowany system okapów nawiewno-wyciągowych z systemem przeciwpożarowym ANSUL.
Zdjęcia z tej realizacji można obejrzeć TU.
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >