NIEZBĘDNE W BARZE SZYBKIEJ OBSŁUGI – LADA SAŁATKOWA I WITRYNA GRZEWCZA

Wyposażenie punktów gastronomicznych w profesjonalny sprzęt może zadecydować o ich sukcesie. Bary szybkiej obsługi, w których klient liczy na smaczne, świeże, ale równocześnie dostępne od ręki dania, warto wyposażyć w dostosowane do potrzeb lady sałatkowe oraz witryny grzewcze. Pozwolą one na atrakcyjną ekspozycję oferowanych produktów, zapewniając jednocześnie właściwą temperaturę podania.

Zastosowanie lady sałatkowej

Szczególnym rodzajem witryny chłodniczej jest tak zwana lada sałatkowa. W zależności od modelu, może być ona otwarta lub zamknięta z jednej strony. Umożliwia ona przechowywanie sałatek w pojemnikach, zwykle metalowych będących na wyposażeniu urządzenia. W zależności od potrzeb może być różnej wielkości, wolnostojąca lub nablatowa. Zapewnia regulowaną temperaturę chłodzenia pożywienia.

Lada sałatkowa doskonale sprawdza się w barach szybkiej obsługi. W zależności od umiejscowienia i założeń, może pozwalać na dostęp do produktów schłodzonych klientom, albo też zapewniać jedynie ich ekspozycję, zaś dostęp możliwy jedynie dla obsługi. W obu tych przypadkach podnosi jednak atrakcyjność produktów dzięki właściwemu oświetleniu oraz przechowywaniu ich w temperaturze odpowiedniej do wymagań.

Witryna grzewcza w barze

Przy szybkim serwowaniu posiłków ciepłych może być pomocna witryna grzewcza. Umożliwia ona ekspozycję gotowych dań podawanych na ciepło w sposób atrakcyjny dla klienta. Dzięki niej może zapoznać się on nie tylko z menu i cennikiem baru, ale również wyglądem oferowanych posiłków. Ponadto, witryna grzewcza w barze umożliwia kontrolę na bieżąco wydawanych dań. Stanowi informację dla klienta, jakie dania może zjeść praktycznie od razu, co niejednokrotnie stanowi o decyzji zakupowej.

Niezbędne w sprawnie działającym barze szybkiej obsługi sprzęty takie jak lada sałatkowa czy witryna grzewcza pozwalają na odpowiednio przechowywaną i atrakcyjnie pokazywaną ofertę dostępnych dań. Dzięki takiemu podejściu klient ma świadomość tego, co kupuje. Co więcej, produkty podawane są od razu we właściwej temperaturze.

NIEZBĘDNE-W-BARZE-SZYBKIEJ-OBSŁUGI-LADA-SAŁATKOWA-I-WITRYNA-GRZEWCZA



blank

Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

blank

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >