Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

KUCHNIA OTWARTA – NA CO ZWRÓCIĆ UWAGĘ?

Kuchnia otwarta to rozwiązanie, które coraz częściej można spotkać w hotelach i restauracjach. Jej istotne zalety stoją za rozpowszechnieniem się tej koncepcji. Chodzi o zainteresowanie konsumenta i wzbudzenie jego zaufania. Kuchnia otwarta w hotelu czy restauracji wzbudza ciekawość gości a możliwość popatrzenia na pracę załogi kuchni i proces przygotowania potraw budują zaufanie. Oglądanie procesu produkcji posiłków wzbudza apetyt i skłania do złożenia zamówienia. Są jednak kwestie, o których trzeba pamiętać rozważając stworzenie kuchni otwartej. Odpowiednie zaprojektowanie technologii zyskuje podwójne znaczenie. Będzie widać zastosowane rozwiązania. Wszystkie szczegóły przewidziane prawidłowo będą procentować w przyszłości – wiele osób będzie się im przyglądać. Tanake ma za sobą wiele realizacji tego typu, wiemy na co zwrócić uwagę, jakie rozwiązania zastosować a jakich unikać. Rozważasz stworzenie kuchni otwartej – nasze doświadczenie jest do Twojej dyspozycji.

kuchnia_otwarta_porada_duze-300x159



Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >