Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.
Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny....
Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.
Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.
Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.
Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.
Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.
Jednym z głównych założeń profesjonalnego cateringu jest zapewnienie wysokiej jakości sprzętu, który jest gwarantem bezpiecznego transportu, odpowiedniej temperatury dań oraz efektywnej pracy zespołu. Pełne wyposażenie cateringowe to meble profesjonalnie zaprojektowane zgodnie z wymaganiami gastronomii. Jednym z nich są właśnie szafy bankietowe grzewcze. Czym się charakteryzują i kiedy są szczególnie przydatne?
Sprzęt stosowany w gastronomii powinien być maksymalnie odporny na niekorzystne czynniki zewnętrzne oraz na zużywanie się. Dlatego tego typu wyposażenie jest wytwarzane tylko z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Szafa grzewcza powinna spełniać warunki względem ekologii, do tego powinna być sprawna w obsłudze oraz cechować się długą żywotnością. Przed zakupem warto więc sprawdzić, czy dana konstrukcja posiada odpowiednie atesty. Całość musi być również łatwa w czyszczeniu.
Szafy bankietowe grzewcze stosuje się po to, żeby transportować potrawy nie doprowadzając do obniżenia ich temperatury. Szafy dzięki swym sporym gabarytom pomieszczą wiele półmisków z daniami. Ich ogromną zaletą jest możliwość regulacji temperatury w zakresie od 30 do 70 stopni Celsjusza. Sterowanie odbywa się w sposób niezwykle intuicyjny. Na szafce umieszczono wyświetlacz wskazujący wysokość temperatury, jaka panuje wewnątrz kontenera. Przed ucieczką ciepła chroni odpowiedni system izolacyjny. Z kolei wentylacja nie dopuszcza do rozwoju niechcianych drobnoustrojów. Przeznaczeniem szaf bankietowych są obiekty zbiorowego żywienia, w tym hotele, restauracje, szpitale, bary i stołówki.
Można uznać, że szafa bankietowa grzewcza to wyposażenie niezbędne dla każdego, kto prowadzi większy lokal gastronomiczny. W szczególności przydaje się ona tym, którzy zajmują się organizacją imprez okolicznościowych. Dzięki takim szafom wydanie obiadu nawet dla kilkudziesięciu osób odbywa się niezwykle sprawnie. To gwarancja zadowolenia gości i wielu przyszłych rekomendacji.
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >