Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.
Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny....
Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.
Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.
Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.
Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.
Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.
Przybył nad Bałtykiem kolejny nowy hotel w standardzie czterogwiazdkowym. Tego lata Hotel Ewerdin otworzył swe podwoje dla gości. Odpowiedzialne zadanie zaplanowania technologii gastronomii a następnie wdrożenia założeń projektowych zostało powierzone naszej firmie. Kompleksowe wyposażenie gastronomii hotelowej to specjalność Tanake. Realizacja projektu tego typu angażuje po naszej stronie wiedzę, doświadczenie i inne zasoby, które gromadzone przez wiele lat pozwalają prowadzić prace w sposób profesjonalny, terminowy i elastyczny. Im większa skala projektu, tym bardziej staje się widoczne odpowiednie przygotowanie naszej firmy do jego realizacji. Projektowanie i realizacja wyposażenia gastronomii powierzone Tanake całościowo pozwalają jednemu zespołowi odpowiednio skoordynować prace na wszystkich etapach realizacji projektu. To z kolei zapewnia płynny przebieg prac i poprawną współpracę z innymi wykonawcami na budowie. Tu można przejrzeć listę wybranych realizacji z ostatnich lat.
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >