KATALOG Tanake – dla restauracji, hoteli, barów, fast-foodów, kuchni szkolnych itp.
W katalogu znaleźć można wyposażenie dla restauracji, barów, kuchni szkolnych, kantyn itp. W katalogu nie prezentujemy wszystkiego, co oferujemy a jedynie wybrane sprzęty – takie, które częściej są wybierane przez klientów. Jeśli poszukiwanego urządzenia nie widać w katalogu, warto zapytać o nie dodatkowo. Wówczas oferta będzie przesłana np. mailem.
W katalogu nie są również prezentowane sprzęty z wyprzedaży (dział Okazja w naszym sklepie internetowym). Te ostatnie to atrakcyjne oferty na urządzenia nowe i używane. Dla restauracji i innych obiektów gastronomicznych z rejonu Warszawy dodatkowe udogodnienie to możliwość obejrzenia wszystkich urządzeń z wyprzedaży w naszej siedzibie (w magazynie lub showroomie).
Wszystkie towary z katalogu są widoczne w naszym sklepie internetowym, który jest aktualizowany częściej niż papierowe wydanie katalogu. Zamówienie można złożyć przez internet, telefonicznie lub osobiście w naszej siedzibie
Urządzenia do mielenia mięsa popularnie nazywa się wilkami do mięsa. Są to maszyny bardzo popularne, polecane do gastronomii, sklepów i wszędzie tam, gdzie istnieje potrzeba mielenia mięsa.
Wilki do mięsa to urządzenia elektryczne, dostępne w dwóch wersjach zasilania: 230V i 400V. Dobierając urządzenie należy przede wszystkim zwrócić uwagę na jego wydajność.
Wilki często wyposaża się w dodatkowe przystawki rekomendowane do gastronomii, służące np. do nadziewania kiełbas, szatkowania warzyw lub sera itp. Opcją dodatkową są również sitka o różnej wielkości oczek. Idealnym rozwiązaniem do gastronomii są wilki nastawne, o wydajności 100-200 kg/h. Maszyny o większej wydajności również są dostępne w naszej ofercie i mogą być przydatne np. w zakładach garmażeryjnych lub mięsnych.
Systemy ochrony przeciwpożarowej to nowoczesne rozwiazania przeznaczone dla gastronomii. Nasza firma oferuje amreykański system ANSUL popularny na świecie ze względu na swoją niezawodność i skuteczność.
Obecnie systemy ochrony przeciwpożarowej nie są jeszcze wymogiem obowiązkowym dla gastronomii, ale w hotelach i restauracjach zlokalizowanych w nowoczesnych budynkach stanowią nieodzowny element wyposażenia, którego instalację planuje się na etapie doboru urządzeń gastronomicznych.
System ANSUL instaluje się nad urządzeniami gastronomicznymi, pod okapami. Istnieje możliwość zainstalowania systemu ANSUL w już wyposażonej kuchni. Jest to rozwiązanie znacznie poprawiające bezpieczeństwo w kuchni.
CHARAKTERYSTYKA SYSTEMU ANSUL R-102 DLA GASTRONOMII
PRODUKTÓW W SKLEPIE
ZREALIZOWANYCH PROJEKTÓW
LAT DOŚWIADCZENIA
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >