Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

[rev_slider slider_2]

TANAKE – Dla restauracji i do gastronomii

Rozwiązania dedykowane

Skelp

Ostatnie realizacje

KATALOG Tanake – dla restauracji, hoteli, barów, fast-foodów, kuchni szkolnych itp.

W katalogu znaleźć można wyposażenie dla restauracji, barów, kuchni szkolnych, kantyn itp. W katalogu nie prezentujemy wszystkiego, co oferujemy a jedynie wybrane sprzęty – takie, które częściej są wybierane przez klientów. Jeśli poszukiwanego urządzenia nie widać w katalogu, warto zapytać o nie dodatkowo. Wówczas oferta będzie przesłana np. mailem.

W katalogu nie są również prezentowane sprzęty z wyprzedaży (dział Okazja w naszym sklepie internetowym). Te ostatnie to atrakcyjne oferty na urządzenia nowe i używane. Dla restauracji i innych obiektów gastronomicznych z rejonu  Warszawy dodatkowe udogodnienie to możliwość obejrzenia wszystkich urządzeń z wyprzedaży w naszej siedzibie (w magazynie lub showroomie).

Wszystkie towary z katalogu są widoczne w naszym sklepie internetowym, który jest aktualizowany częściej niż papierowe wydanie katalogu. Zamówienie można złożyć przez  internet, telefonicznie lub osobiście w naszej siedzibie

Urządzenia do mielenia mięsa popularnie nazywa się wilkami do mięsa. Są to maszyny bardzo popularne, polecane do gastronomii, sklepów i wszędzie tam, gdzie istnieje potrzeba mielenia mięsa.

Wilki do mięsa to urządzenia elektryczne, dostępne w dwóch wersjach zasilania: 230V i 400V. Dobierając urządzenie należy przede wszystkim zwrócić uwagę na jego wydajność.

Wilki często wyposaża się w dodatkowe przystawki rekomendowane do gastronomii, służące np. do nadziewania kiełbas, szatkowania warzyw lub sera itp. Opcją dodatkową są również sitka o różnej wielkości oczek. Idealnym rozwiązaniem do gastronomii są wilki nastawne, o wydajności 100-200 kg/h. Maszyny o większej wydajności również są dostępne w naszej ofercie i mogą być przydatne np. w zakładach garmażeryjnych lub mięsnych.

Systemy ochrony przeciwpożarowej to nowoczesne rozwiazania przeznaczone dla gastronomii. Nasza firma oferuje amreykański system ANSUL popularny na świecie ze względu na swoją niezawodność i skuteczność. 

Obecnie systemy ochrony przeciwpożarowej nie są jeszcze wymogiem obowiązkowym dla gastronomii, ale w hotelach i restauracjach zlokalizowanych w nowoczesnych budynkach stanowią nieodzowny element  wyposażenia, którego instalację planuje się na etapie doboru urządzeń gastronomicznych.

System ANSUL instaluje się nad urządzeniami gastronomicznymi, pod okapami. Istnieje możliwość zainstalowania systemu ANSUL w już wyposażonej kuchni. Jest to rozwiązanie znacznie poprawiające bezpieczeństwo w kuchni.

CHARAKTERYSTYKA SYSTEMU ANSUL R-102 DLA GASTRONOMII 

2700

PRODUKTÓW W SKLEPIE

1759

ZREALIZOWANYCH PROJEKTÓW

35

LAT DOŚWIADCZENIA

Zaufali nam



blank

Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

blank

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >