Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

BARY i BUFETY – INTEGRACJA Z ELEMENTAMI KONSTRUKCYJNYMI POMIESZCZEŃ

Wyposażenie lokalu gastronomicznego składa się zazwyczaj z mieszanki urządzeń

standardowych(większość) i elementów wyposażenia wykonywanych na zamówienie. Bary i bufety to przykłady ilustrujące tę druga kategorię. Niemal zawsze są wykonywane na zamówienie, specjalnie projektowane dla potrzeb konkretnego pomieszczenia i dostosowywane zarówno do wymogów technologicznych jak i estetycznych (projekt wystroju wnętrz).

Elementy konstrukcyjne pomieszczenia mogą utrudnić posadowienie baru lub bufetu w danym miejscu jednak większość problemów związanych z tym zagadnieniem można rozwiązać. Jednym ze sposobów jest zintegrowanie kłopotliwego elementu konstrukcyjnego z barem lub bufetem. Zwłaszcza w mniejszych pomieszczeniach, gdzie dostępna przestrzeń nie pozwala ulokować np. zabudowy barowej w innym miejscu, takie działanie pozostaje najlepszym wyjściem – trudniejszym technicznie, ale skutecznym.

Okrągłe słupy to przykład elementów konstrukcyjnych pomieszczenia, które wbrew pierwszemu wrażeniu, można zintegrować z zabudową barową lub bufetem. Kluczowe są w takim przypadku dokładne pomiary, których dokonują nasi technolodzy-projektanci, precyzyjne zaprojektowanie elementów zabudowy i profesjonalny montaż. Spełnienie tych wymogów daje bardzo dobry efekt.

porada3-300x14306_Hotel-Sheraton-Poznan-300x225 Hotel_Batumi_10-300x225 5_zabudowa-barowa-300x225



blank

Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

blank

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >