Aktualności

blank
ZACZNIJ OD PROJEKTU TECHNOLOGII

2 września 2015

Wakacje za nami, wiele osób wróciło już z urlopu – również ci, którzy mają w planach uruchomienie gastronomii.

blank
OBEJRZYJ ZDJĘCIA Z NOWEGO HOTELU W ŚWINOUJŚCIU

19 sierpnia 2015

Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z Hotelu Trzy Wyspy w Świnoujściu. Hotel działa od niedawna. Jest to nowy obiekt, który od

blank
CENTRUM EDUKACJI I SPORTU W MYSIADLE

20 lipca 2015

Całkiem niedaleko naszego biura powstał piękny obiekt – Centrum Edukacji i Sportu w Mysiadle. Z bardzo ruchliwej ulicy Puławskiej

blank
LISTWY BOCZNE DO KOSZY DO ZMYWAREK

1 lipca 2015

Kosze do zmywarek są powszechnie używane w niemal wszystkich kuchniach profesjonalnych. Warto wiedzieć, że mogą one

blank
FUNKCJONALNA KUCHNIA NA NIEWIELKIEJ PRZESTRZENI

14 czerwca 2015

Współpraca z inwestorem przy wyposażeniu Restauracji Gusto Cucina Italiana w Galerii Warmińskiej to dobry przykład

blank
UROCZYSTE OTWARCIE NOWEGO HOTELU HILTON W BATUMI (GRUZJA)

20 maja 2015

Dziś miało miejsce uroczyste otwarcie nowego hotelu HILTON w Batumi, w Gruzji.

blank
BARY i BUFETY – INTEGRACJA Z ELEMENTAMI KONSTRUKCYJNYMI POMIESZCZEŃ

9 maja 2015

Wyposażenie lokalu gastronomicznego składa się zazwyczaj z mieszanki urządzeń

blank
NOWY DESIGN EKSPRESÓW Z TOPOWEJ LINII VISACREM V6+

8 maja 2015

Tradycyjne ekspresy do kawy hiszpańskiej marki Quality Espresso są w naszej ofercie od wielu lat.

blank
POJEMNIKI DO LODÓW (KUWETY DO LODÓW)

8 maja 2015

Nasza oferta na pojemniki do lodów (tzw. kuwety do lodów) obejmuje zarówno pojemniki

blank
ZASTOSOWANIE PODŚWIETLENIA LED W BARACH I BUFETACH

20 stycznia 2015

Profesjonalne bufety i bary są produkowane na ogół na zamówienie i integrowane z koncepcją 

blank
Najwspanialsze drapacze chmur 2014

5 grudnia 2014

BFT (Baku Flame Towers) – kompleks wyposażony w zakresie gastronomii przez Tanake – został wyróżniony przez

blank
CYKL “PRODUKT”: meble ze stali nierdzewnej

18 lutego 2013

Meble gastronomiczne ze stali nierdzewnej stanowią na ogół wartościowo ok. 20-30% kosztu wyposażenia gastronomii.

blank
CYLK “PORADA”: znaczenie projektu technologicznego

11 lutego 2013

Wielu z naszych klientów to inwestorzy, dla których gastronomia jest branżą nową – tacy, którzy otwierają swoją pierwszą restaurację,



blank

Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

blank

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >