17 grudnia 2018
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia wszystkim naszym Klientom i Dostawcom serdecznie życzymy spokoju i radości w rodzinnym gronie, szampańskiej
14 grudnia 2018
W pubach i barach bardzo często używa się wszelkiego rodzaju szklanych naczyń taki jak np. szklanki, kufle, kieliszki, czy miseczki. Warto zadbać o ich odpowiednie przechowywanie
5 grudnia 2018
Dobry projekt zakładu gastronomicznego jest niemałym wyzwaniem i wymaga przeanalizowania bardzo wielu czynników.W projektowaniu takich miejsc jak bar czy restauracja.
16 listopada 2018
Wyposażenie punktów gastronomicznych w profesjonalny sprzęt może zadecydować o ich sukcesie. Bary szybkiej obsługi, w których klient liczy na smaczne, świeże, ale równocześnie
7 listopada 2018
Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z nowego hotelu na warszawskim lotnisku im. Chopina. Marriot Renaissance Airport Warsaw Hotel, bo o nim mowa, to wysokiej klasy obiekt pięciogwiazdkowy. To nam powierzono zadanie
2 listopada 2018
Jednym z głównych założeń profesjonalnego cateringu jest zapewnienie wysokiej jakości sprzętu, który jest gwarantem bezpiecznego transportu, odpowiedniej temperatury dań oraz efektywnej pracy zespołu.
24 października 2018
Organizując przyjęcie, wesele czy bankiet najważniejszą sprawą zwykle jest wrażenie, jakie po nim zostaje. Zadowolenie gości to największa satysfakcja. Goście jak to goście, przyjdą, pobawią się, pojedzą i popiją, ale
14 października 2018
Bar szybkiej obsługi to bardzo specyficzny lokal gastronomiczny – cechuje go szybkość wydawanych posiłków. Ludzie odwiedzając takie miejsca, liczą przede wszystkim na smaczne i duże porcje ciepłego jedzenia przygotowanego w krótkim czasie.
25 września 2018
Imprezy plenerowe są ciekawą alternatywą do tych odbywających się w lokalach. Najczęściej związane są z różnymi rodzajami wydarzeń publicznych (dni miasta, dożynki, festyny, czy zloty), ale coraz częściej organizowane są także przez osoby prywatne.
15 września 2018
Stołówka jest miejscem żywienia zbiorowego. Wyróżniamy między innymi stołówki: szkolne, przedszkolne, pracownicze.
4 września 2018
Kawiarnia to miejsce, w którym możemy napić się nie tylko dobrej jakości kawy, ale też innych napojów, ciepłych i zimnych.
31 sierpnia 2018
Naświetlacze do jaj w gastronomii - idealne rozwiązanie w obowiązkowych procedurach wyparzania (HACCP).
9 maja 2018
Planując lokal z barem (np. kawiarnia, drink-bar, lobby bar itp.) trzeba wziąć pod uwagę kilka istotnych kwestii.
17 kwietnia 2018
W naszej branży pytanie o to jak otworzyć lokal gastronomiczny jest jednym z najczęściej zadawanych przez klientów.
17 grudnia 2017
Kolejny duży obiekt hotelowy nad Bałtykiem już otwarty. Radisson Blu Resort w Świnoujściu to hotel 5-gwiazdkowy. Całość prac nad
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >