Aktualności

blank
PRZERWA ŚWIĄTECZNA

17 grudnia 2018

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia wszystkim naszym Klientom i Dostawcom serdecznie życzymy spokoju i radości w rodzinnym gronie, szampańskiej

NIEZASTĄPIONA W PUBIE I W BARZE - ZMYWARKA DO SZKLA
NIEZASTĄPIONA W PUBIE I W BARZE – ZMYWARKA DO SZKŁA

14 grudnia 2018

W pubach i barach bardzo często używa się wszelkiego rodzaju szklanych naczyń taki jak np. szklanki, kufle, kieliszki, czy miseczki. Warto zadbać o ich odpowiednie przechowywanie

NAJWAZNIEJSZE ELEMENTY W PROJEKCIE ZAKLADU GASTRONOMICZNEGO
NAJWAŻNIEJSZE ELEMENTY W PROJEKCIE ZAKŁADU GASTRONOMICZNEGO

5 grudnia 2018

Dobry projekt zakładu gastronomicznego jest niemałym wyzwaniem i wymaga przeanalizowania bardzo wielu czynników.W projektowaniu takich miejsc jak bar czy restauracja.

NIEZBĘDNE W BARZE SZYBKIEJ OBSŁUGI - LADA SAŁATKOWA I WITRYNA GRZEWCZA
NIEZBĘDNE W BARZE SZYBKIEJ OBSŁUGI – LADA SAŁATKOWA I WITRYNA GRZEWCZA

16 listopada 2018

Wyposażenie punktów gastronomicznych w profesjonalny sprzęt może zadecydować o ich sukcesie. Bary szybkiej obsługi, w których klient liczy na smaczne, świeże, ale równocześnie

MARRIOTT RENAISSANCE AIRPORT WARSAW HOTEL
MARRIOTT RENAISSANCE AIRPORT WARSAW HOTEL

7 listopada 2018

Zapraszamy do obejrzenia zdjęć z nowego hotelu na warszawskim lotnisku im. Chopina. Marriot Renaissance Airport Warsaw Hotel, bo o nim mowa, to wysokiej klasy obiekt pięciogwiazdkowy. To nam powierzono zadanie

KIEDY-SPRAWDZI-SIE-SZAFA-BANKIETOWA-GRZEWCZA
KIEDY SPRAWDZI SIĘ SZAFA BANKIETOWA GRZEWCZA?

2 listopada 2018

Jednym z głównych założeń profesjonalnego cateringu jest zapewnienie wysokiej jakości sprzętu, który jest gwarantem bezpiecznego transportu, odpowiedniej temperatury dań oraz efektywnej pracy zespołu.

Slodki bufet - podstawa kazdego przyjecia
SŁODKI BUFET – PODSTAWA KAŻDEGO PRZYJĘCIA

24 października 2018

Organizując przyjęcie, wesele czy bankiet najważniejszą sprawą zwykle jest wrażenie, jakie po nim zostaje. Zadowolenie gości to największa satysfakcja. Goście jak to goście, przyjdą, pobawią się, pojedzą i popiją, ale

Jakie-sprzety-gastronomiczne-sa-niezbedne-w-barze-szybkiej-obslugi
JAKIE SPRZĘTY GASTRONOMICZNE SĄ NIEZBĘDNE W BARZE SZYBKIEJ OBSŁUGI?

14 października 2018

Bar szybkiej obsługi to bardzo specyficzny lokal gastronomiczny – cechuje go szybkość wydawanych posiłków. Ludzie odwiedzając takie miejsca, liczą przede wszystkim na smaczne i duże porcje ciepłego jedzenia przygotowanego w krótkim czasie.

Catering w plenerze – w jaki sprzęt należy się wyposażyć
CATERING W PLENERZE – W JAKI SPRZĘT NALEŻY SIĘ WYPOSAŻYĆ?

25 września 2018

Imprezy plenerowe są ciekawą alternatywą do tych odbywających się w lokalach. Najczęściej związane są z różnymi rodzajami wydarzeń publicznych (dni miasta, dożynki, festyny, czy zloty), ale coraz częściej organizowane są także przez osoby prywatne.

Lada sałatkowa, lada chłodnicza i bemary, czyli najważniejsze wyposażenie stołówki (2)
LADA SAŁATKOWA, LADA CHŁODNICZA I BEMARY, CZYLI NAJWAŻNIEJSZE WYPOSAŻENIE STOŁÓWKI

15 września 2018

Stołówka jest miejscem żywienia zbiorowego. Wyróżniamy między innymi stołówki: szkolne, przedszkolne, pracownicze.

Jakie urządzenia gastronomiczne powinny znaleźć się w kawiarni
JAKIE URZĄDZENIA GASTRONOMICZNE POWINNY ZNALEŹĆ SIĘ W KAWIARNI?

4 września 2018

Kawiarnia to miejsce, w którym możemy napić się nie tylko dobrej jakości kawy, ale też innych napojów, ciepłych i zimnych.

Dlaczego w gastronomii warto stosować naświetlacz do jaj
DLACZEGO W GASTRONOMII WARTO STOSOWAĆ NAŚWIETLACZ DO JAJ?

31 sierpnia 2018

Naświetlacze do jaj w gastronomii - idealne rozwiązanie w obowiązkowych procedurach wyparzania (HACCP).

blank
PLANOWANIE BARU

9 maja 2018

Planując lokal z barem (np. kawiarnia, drink-bar, lobby bar itp.) trzeba wziąć pod uwagę kilka istotnych kwestii.

blank
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII – HOTEL UNICUS KRAKÓW

17 kwietnia 2018

W naszej branży pytanie o to jak otworzyć lokal gastronomiczny jest jednym z najczęściej zadawanych przez klientów.

blank
RADISSON BLU RESORT

17 grudnia 2017

Kolejny duży obiekt hotelowy nad Bałtykiem już otwarty. Radisson Blu Resort w Świnoujściu to hotel 5-gwiazdkowy. Całość prac nad



blank

Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

blank

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >