9 marca 2020
Od początku marca pracujemy z nowym wydaniem Katalogu Gort 2020. Gort to polski producent urządzeń gastronomicznych i jedna z flagowych marek w naszej ofercie.
16 października 2019
Kuchnia otwarta to rozwiązanie, które coraz częściej można spotkać w hotelach i restauracjach. Jej istotne zalety stoją za rozpowszechnieniem się tej koncepcji.
23 września 2019
W Tanake dobieramy właściwe rozwiązania – aby każdy bufet wychodzący spod naszej ręki idealnie spełniał swą funkcję i pięknie wyglądał. Profesjonalne bufety w hotelach dostosowuje
9 września 2019
Taborety gazowe powszechnie stosowane w profesjonalnych kuchniach tylko pozornie są do siebie podobne. Jak często bywa – diabeł tkwi w szczegółach.
22 sierpnia 2019
Realizacja gastronomii w nowym, pięciogwiazdkowym hotelu we Wrocławiu została powierzona Tanake. Hotel w dzielnicy Ostrów Tumski już funkcjonuje a na gości
20 maja 2019
Nowy hotel w Zakopanym przyjmuje już gości stawiając do ich dyspozycji ok. 160 wysokiej klasy pokoi. Radisson Blu został otwarty w tym roku.
13 maja 2019
Frytkownica gastronomiczna jest podstawowym urządzeniem wykorzystywanym w wielu restauracjach, knajpach czy barach.
26 kwietnia 2019
Food trucki to sposób na biznes w branży gastronomicznej, który obecnie zyskuje coraz większą popularność.Stosunkowo niskie koszty inwestycji skutecznie zachęcają
19 kwietnia 2019
Wprowadzenie efektownych drinków do karty może być proste, ale tylko wtedy, gdy zatrudnimy profesjonalnego barmana
27 marca 2019
Grill gastronomiczny to maszyna do smażenia, przeznaczona do profesjonalnego użytku. Znajdzie zastosowanie w kuchniach hotelowych, restauracjach,
7 marca 2019
W ostatnim czasie rośnie liczba inwestycji w obszarze działalności hotelowych i gastronomicznych. Powstają nowe placówki, te starsze często są remontowane lub też
25 lutego 2019
Elegancki i kulturalny kelner jest wizytówką każdego lokalu. Odpowiednia obsługa jest bowiem niemal tak samo ważna, jak smak, aromat i wygląd dań serwowanych w restauracji.
5 lutego 2019
Restauracje, knajpy i bistra oferujące potrawy dla wegan czy wegetarian są obecnie bardzo modne i popularne.
23 stycznia 2019
Otwarcie lokalu gastronomicznego to bardzo odpowiedzialne przedsięwzięcie. Należy się do niego dobrze przygotować.
12 stycznia 2019
Bary szybkiej obsługi mają na celu dostarczenie posiłków w jak najkrótszym czasie.
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >