Aktualności

blank
NOWY KATALOG GORT 2020 – WART UWAGI

9 marca 2020

Od początku marca pracujemy z nowym wydaniem Katalogu Gort 2020. Gort to polski producent urządzeń gastronomicznych i jedna z flagowych marek w naszej ofercie.

blank
KUCHNIA OTWARTA – NA CO ZWRÓCIĆ UWAGĘ?

16 października 2019

Kuchnia otwarta to rozwiązanie, które coraz częściej można spotkać w hotelach i restauracjach. Jej istotne zalety stoją za rozpowszechnieniem się tej koncepcji.

bufet
ELEGANCKI BUFET W HOTELU – JAK POWSTAJE?

23 września 2019

W Tanake dobieramy właściwe rozwiązania – aby każdy bufet wychodzący spod naszej ręki idealnie spełniał swą funkcję i pięknie wyglądał. Profesjonalne bufety w hotelach dostosowuje

blank
POLECAMY NOWY MODEL TABORETU GAZOWEGO

9 września 2019

Taborety gazowe powszechnie stosowane w profesjonalnych kuchniach tylko pozornie są do siebie podobne. Jak często bywa – diabeł tkwi w szczegółach.

blank
HOTEL THE BRIDGE WROCŁAW***** – KOMPLEKSOWA REALIZACJA

22 sierpnia 2019

Realizacja gastronomii w nowym, pięciogwiazdkowym hotelu we Wrocławiu została powierzona Tanake. Hotel w dzielnicy Ostrów Tumski już funkcjonuje a na gości

Radisson Blu Zakopane
HOTEL RADISSON BLU (ZAKOPANE) – KOMPLEKSOWA REALIZACJA

20 maja 2019

Nowy hotel w Zakopanym przyjmuje już gości stawiając do ich dyspozycji ok. 160 wysokiej klasy pokoi. Radisson Blu został otwarty w tym roku.

Frytkownica-gastronomiczna-–-na-co-zwrocic-uwage-przy-wyborze
FRYTKOWNICA GASTRONOMICZNA – NA CO ZWRÓCIĆ UWAGĘ PRZY WYBORZE?

13 maja 2019

Frytkownica gastronomiczna jest podstawowym urządzeniem wykorzystywanym w wielu restauracjach, knajpach czy barach.

Biznes na kolkach – jaki sprzet gastronomiczny jest niezbedny w food truckach
BIZNES NA KÓŁKACH – JAKI SPRZĘT GASTRONOMICZNY JEST NIEZBĘDNY W FOOD TRUCKACH?

26 kwietnia 2019

Food trucki to sposób na biznes w branży gastronomicznej, który obecnie zyskuje coraz większą popularność.Stosunkowo niskie koszty inwestycji skutecznie zachęcają

Prosty sposob na idealnego drinka – przeglad podstawowych akcesoriow barmanskich
PROSTY SPOSÓB NA IDEALNEGO DRINKA – PRZEGLĄD PODSTAWOWYCH AKCESORIÓW BARMAŃSKICH

19 kwietnia 2019

Wprowadzenie efektownych drinków do karty może być proste, ale tylko wtedy, gdy zatrudnimy profesjonalnego barmana

Sezon grillowy przed nami – zaskocz swoich klientow sezonowa oferta
SEZON GRILLOWY PRZED NAMI – ZASKOCZ SWOICH KLIENTÓW SEZONOWĄ OFERTĄ!

27 marca 2019

Grill gastronomiczny to maszyna do smażenia, przeznaczona do profesjonalnego użytku. Znajdzie zastosowanie w kuchniach hotelowych, restauracjach,

Jakosciowe wyposazenie lokalu – klucz do sukcesu w gastronomii
JAKOŚCIOWE WYPOSAŻENIE LOKALU – KLUCZ DO SUKCESU W GASTRONOMII

7 marca 2019

W ostatnim czasie rośnie liczba inwestycji w obszarze działalności hotelowych i gastronomicznych. Powstają nowe placówki, te starsze często są remontowane lub też

Taca kelnerska, czyli podstawowe narzedzie pracy kelnera
TACA KELNERSKA, CZYLI PODSTAWOWE NARZĘDZIE PRACY KELNERA

25 lutego 2019

Elegancki i kulturalny kelner jest wizytówką każdego lokalu. Odpowiednia obsługa jest bowiem niemal tak samo ważna, jak smak, aromat i wygląd dań serwowanych w restauracji.

Szatkownica do warzyw w roli glownej, czyli wszystko o wyposazeniu wegetarianskiej knajpy
SZATKOWNICA DO WARZYW W ROLI GŁÓWNEJ, CZYLI WSZYSTKO O WYPOSAŻENIU WEGETARIAŃSKIEJ KNAJPY

5 lutego 2019

Restauracje, knajpy i bistra oferujące potrawy dla wegan czy wegetarian są obecnie bardzo modne i popularne.

Wyposazenie gastronomii – z czego nie mozesz zrezygnowac, urzadzajac lokal
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII – Z CZEGO NIE MOŻESZ ZREZYGNOWAĆ, URZĄDZAJĄC LOKAL?

23 stycznia 2019

Otwarcie lokalu gastronomicznego to bardzo odpowiedzialne przedsięwzięcie. Należy się do niego dobrze przygotować.

Jakie wyposazenie gastronomiczne powinno znalezc sie w barze szybkiej obslugi
JAKIE WYPOSAŻENIE GASTRONOMICZNE POWINNO ZNALEŹĆ SIĘ W BARZE SZYBKIEJ OBSŁUGI?

12 stycznia 2019

Bary szybkiej obsługi mają na celu dostarczenie posiłków w jak najkrótszym czasie.



blank

Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

blank

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >