Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

JAKIE SPRZĘTY GASTRONOMICZNE SĄ NIEZBĘDNE W BARZE SZYBKIEJ OBSŁUGI?

Bar szybkiej obsługi to bardzo specyficzny lokal gastronomiczny – cechuje go szybkość wydawanych posiłków. Ludzie odwiedzając takie miejsca, liczą przede wszystkim na smaczne i duże porcje ciepłego jedzenia przygotowanego w krótkim czasie. Godzimy się na przedstawione powyżej aspekty, pomijając często kwestie zdrowotne serwowanego pożywienia – każdy przecież lubi sobie czasem zjeść coś “na szybko” na mieście.

Świeże produkty to podstawa

Za smak potraw odpowiada przede wszystkim jakość surowców, z jakich zostały one przygotowane, dlatego właśnie ,chcąc serwować ludziom smaczne dania, powinniśmy zadbać o sposób przechowywania żywności. Niezbędne okażą się tutaj lodówki i zamrażarki. Przydatny będzie również bar sałatkowy, który swoim wyglądem soczystych i świeżych warzy ma za zadanie zanęcić klienta do dokonania zakupu właśnie u nas. Wymieniając typowo chłodnicze sprzęty, warta uwagi jest również szafa chłodnicza na napoje.

Szybkie, ale ciepłe

Ludzie odwiedzający bary szybkiej obsługi, liczą się z czasem, a w zasadzie z jego brakiem. Zazwyczaj oczekują, by ich posiłki były przygotowywane jak najszybciej jak tylko to możliwe – każda minuta oczekiwania wpływa na niezadowolenie klienta. W takich miejscach niezbędna będzie przede wszystkim mikrofalówka, służąca do szybkiego odgrzewania gotowych już produktów. Następnym ważnym elementem są frytury, które muszą być niezawodne i przystosowane do ciągłej pracy. Poza tym, warto zaopatrzyć się w piecyk do zapiekanek, toster i grill kontaktowy – tutaj zależne jest to przede wszystkim od oferty naszego menu. Jednakże przykładowo grill kontaktowy to urządzenie, które może odnaleźć wiele zastosowań, ponieważ pozwala nam w szybkim czasie zapiec coś czy odgrzać, nadając przy tym walorów smakowych.

Jakie-sprzety-gastronomiczne-sa-niezbedne-w-barze-szybkiej-obslugi



Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

blank

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >