Kolejny duży obiekt hotelowy nad Bałtykiem już otwarty.
Radisson Blu Resort w Świnoujściu to hotel 5-gwiazdkowy. Całość prac nad wyposażeniem gastronomii została powierzona naszym specjalistom – od zaprojektowania technologii, kompletacji wyposażenia, rozruchu po przeszkolenie użytkowników. Hotel oferuje 750 miejsc noclegowych, zaplecze gastronomiczne jest więc odpowiednio duże. Do dyspozycji gości jest 7 barów + live cooking, kawiarnia, piekarnia i cukiernia. W hotelu funkcjonują 3 kuchnie (bufetowa, a la carte, bankietowa), przygotowalnie z zespołem komór, centralna zmywalnia oraz powierzchnie magazynowe. Na zapleczu kuchennym został zamontowany system okapów nawiewno-wyciągowych z systemem przeciwpożarowym ANSUL.
Zdjęcia z tej realizacji można obejrzeć TU.
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >