Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich.Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

FUNKCJONALNA KUCHNIA NA NIEWIELKIEJ PRZESTRZENI

Współpraca z inwestorem przy wyposażeniu Restauracji Gusto Cucina Italiana w Galerii Warmińskiej to dobry przykład ilustrujący prawidłowy przebieg prac w trakcie tworzenia obiektu gastronomicznego. Współpraca rozpoczęła się na wczesnym etapie – tj. już przy projektowaniu technologii. Przed Inżynierami-technologami z pracowni projektowej Tanake postawiono zadanie w postaci zorganizowania wszystkich niezbędnych funkcji przy jak najmniejszym wykorzystaniu powierzchni. Chodziło o to, aby możliwie niewielkie zaplecze kuchenne pozwoliło wygospodarować jak najwięcej miejsca na salę konsumencką. Zadanie to udało się zrealizować. Restauracja dysponuje niewielkim lecz funkcjonalnym zapleczem i stosunkowo dużą salą.

Wytyczna mówiąca o ograniczeniu powierzchni kuchni pada z ust inwestorów bardzo często jednak nie zawsze udaje się to życzenie zrealizować tak dobrze jak to miało miejsce w Galerii Warmińskiej. Co więc decyduje o sukcesie w tej materii? Decydujące znaczenie ma odpowiednio wcześnie rozpoczęta współpraca z doświadczonym projektantem-technologiem, który w oparciu o swoje wieloletnie doświadczenie i doskonałą znajomość dostępnych rozwiązań technicznych zaproponuje optymalne wykorzystanie przestrzeni zgodne z koncepcją inwestora dotyczącą menu a jednocześnie odpowiadające surowym wymaganiom Sanepidu.

Więcej zdjęć tu.

realizacja2-300x1432_projekt-gastronomiczny-300x204 3_urzadzenia-gastronomiczne-300x205 4_wyposazenie-gastronomiczne-300x199



Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09

Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00

blank

TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >