Wyposażenie lokalu gastronomicznego składa się zazwyczaj z mieszanki urządzeń
standardowych(większość) i elementów wyposażenia wykonywanych na zamówienie. Bary i bufety to przykłady ilustrujące tę druga kategorię. Niemal zawsze są wykonywane na zamówienie, specjalnie projektowane dla potrzeb konkretnego pomieszczenia i dostosowywane zarówno do wymogów technologicznych jak i estetycznych (projekt wystroju wnętrz).
Elementy konstrukcyjne pomieszczenia mogą utrudnić posadowienie baru lub bufetu w danym miejscu jednak większość problemów związanych z tym zagadnieniem można rozwiązać. Jednym ze sposobów jest zintegrowanie kłopotliwego elementu konstrukcyjnego z barem lub bufetem. Zwłaszcza w mniejszych pomieszczeniach, gdzie dostępna przestrzeń nie pozwala ulokować np. zabudowy barowej w innym miejscu, takie działanie pozostaje najlepszym wyjściem – trudniejszym technicznie, ale skutecznym.
Okrągłe słupy to przykład elementów konstrukcyjnych pomieszczenia, które wbrew pierwszemu wrażeniu, można zintegrować z zabudową barową lub bufetem. Kluczowe są w takim przypadku dokładne pomiary, których dokonują nasi technolodzy-projektanci, precyzyjne zaprojektowanie elementów zabudowy i profesjonalny montaż. Spełnienie tych wymogów daje bardzo dobry efekt.
Dział obsługi klientów
tel. (+48) 022 336 90 39
fax (+48) 022 336 90 09
Recepcja
tel. (+48) 022 336 90 00
TANAKE
ul. Puławska 426
02-884 Warszawa
mazowieckie
Zobacz na mapie >